Horror6.682Dumplings

Dumplings

Mei este medic și a făcut o mulțime de întreruperi de sarcină ilegale, în trecut. Pentru vârsta pe care o are, pare foarte tânără. Secretul ei: găluște făcute în casă, după o rețetă cu totul deosebită. Soția neglijată a unui director caută secretul tinereții și este dispusă să plătească oricât pentru aceste găluște.

NR
6.682
2004Filme online91 min
Acțiune7.082Operațiunea Marea Roșie

Operațiunea Marea Roșie

Jiaolong este o unitate specială de elită din marina chineză ce protejează o navă de transport care a fost luată în vizor de către pirați în apele Somaliei. Căpitanul primește apoi ordin să schimbe cursul și să ajute la evacuarea cetățenilor chinezi dintr-o țară fictivă din Africa de Nord unde tocmai a izbucnit un război civil. Evacuarea decurge fără incidente, iar copiii chinezi flutură stegulețe roșii în timp ce se îmbarcă pe navă. Cu toate acestea, un membru din personalul ambasadei ...

R
7.082
2018Acțiune142 min
Acțiune, Crimă6.9Raging Fire (Nou fo)

Raging Fire (Nou fo)

Shan este un polițist foarte respectat, cu o lungă istorie de succes în cazuri periculoase, cu toate acestea, trecutul său revine curând să-l bântuie când fostul său protejat caută să se răzbune împotriva tuturor celor care i-au greșit.

NR
6.9
2021Acțiune128 min
HD7.293Warriors of Future

Warriors of Future

Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.

PG-13
7.293
2022Acțiune101 min