ACTIUNE.DRAMA7.7SPRE NORD: TO THE NORTH (2022)

SPRE NORD: TO THE NORTH (2022)

Inspirat din fapte reale. 1996, undeva pe mare. Joel, un marinar credincios filipinez descopera un pasager roman urcat clandestin pe vasul pe care lucreaza. Stiind ca tanarul Dumitru risca sa fie aruncat peste bord daca va fi descoperit de capitan si ofiteri, Joel intra intr-un joc periculos de a-l salva, implicandu-si echipajul, credinta in Dumnezeu si deopotriva, viata unui om nevinovat.

NR
7.7
2022Dramă122 min
Romanesti6.25A Higher Law (Balaur) 2021

A Higher Law (Balaur) 2021

Ecaterina este profesoara de religie si sotia preotului din oras. Femeia incepe o relatie amoroasa cu Iuliu, un elev de 16 ani cu un trecut tumultuos. Inspirat din fapte reale, Balaur urmareste povestea Ecaterinei care, in incercarea de a-l tine sub control pe iubitul ei mai tanar si de a-si proteja familia, ajunge sa-si piarda ea insasi controlul pe parcurs. In timp ce femeia se confrunta cu o adevarata criza de credinta, pasiunea lui Iuliu devine din ce in ce mai periculoasa, mai ales ...

NR
6.25
2021Dramă123 min
Comedie, Romantic8.1Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Minte-mă frumos în Centrul Vechi

In regia lui Iura Luncasu si cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, “Minte-ma frumos in Centrul Vechi” spune povestea a cinci tineri actori ce pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddy alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu toti, dar Freddy… Chiar: pe cine iubeste Freddy? Ca doar nu pe ...

NR
8.1
2016Comedie115 min
IN CURAND5.5Carbon (2022)

Carbon (2022)

În Moldova anilor 90, Dima, un șofer de tractor, decide să se înroleze în armată și să ia parte la războiul de la granița cu Transnistria alături de Vasea, un veteran al războiului din Afghanistan. Pe drum spre front, descoperă un cadavru carbonizat care nu prezintă interes pentru nimeni, nici măcar pentru autorități. Dima și Vasea se hotărăsc să-i ofere o înmormântare cuvenită și pornesc într-o călătorie plină de aventuri și situații limită în încercarea de a afla identitatea cadavrului.

NR
5.5
2022In curand07.07.2023
Dramă, Istoric, Romanesti6.333Gata Oricând!: partea întâi

Gata Oricând!: partea întâi

În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar fi permis armatei germane să oprească ...

NR
6.333
2022Dramă98 min
Dramă6.2Return to Seoul (2022)

Return to Seoul (2022)

Din dorința de a se reîntâlni cu originile sale, Freddie, în vârstă de 25 de ani, se întoarce pentru prima dată în Coreea de Sud, unde s-a născut, înainte de a fi adoptată și crescută în Franța. Tânăra încăpățânată începe să-și caute părinții biologici într-o țară despre care știe atât de puțin, luându-și viața în direcții noi și neașteptate.

R
6.2
2022Dramă119 min
Dramă, Romanesti, Romantic6.5Două inimi (2022)

Două inimi (2022)

Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în ...

NR
6.5
2022Dramă90 min
Comedie, Romanesti9.167Ramon (2023)

Ramon (2023)

Ramon (Pavel Bartoș) este un om bun la suflet, încearcă să facă lucruri bune, dar mai mult strică. Își caută marea iubire și așa ajunge la București unde necazurile nu-l ocolesc

NR
9.167
2023Comedie96 min
Comedie, Romanesti, Thriller7.75Oameni de treabă (2022)

Oameni de treabă (2022)

Un polițist devine complice fără voie la o crimă, iar acum trebuie să decidă dacă ia atitudine în fața corupției care îi macină orașul.

NR
7.75
2022Comedie105 min
Dramă, Romanesti7.4Crai nou (2021)

Crai nou (2021)

Crai nou urmareste calatoria psihologica a unei tinere spre procesul ei de dezumanizare. In incercarea de a urma studii superioare si a scapa de violenta familiei ei disfunctionale, lrina se transforma din victima in agresor ca urmare a agresiunii subtile pe care trebuie sa o indure.

NR
7.4
2021Dramă82 min
Dramă, Fantezie, SF6.114The Zero Theorem (2013)

The Zero Theorem (2013)

Dorinta sa de a lucra de acasa tocmai pentru a astepta apelul ii este indeplinita de liderul lor, Management (un Matt Damon care isi face intrarea intr-un costum cu imprimeu de leopard) in schimbul muncii sale in cadrul proiectului "The Zero Theorem", o ecuatie prin care se demonstreaza ca 0=100 si care sugereaza ca existenta este inutila.

R
6.114
2013Dramă107 min
Comedie, Romanesti7.3Secretul lui Zorillo

Secretul lui Zorillo

Secretul lui Zorillo ne poartă în vremuri imemoriale, când dacii sunt amenințați de invazia romană. Conduși de însuși Zamolxis, dacii pun la punct ultimele pregătiri pentru planul lor secret, care ar putea schimba soarta lumii. E vorba de călătoria spre jumătatea întunecată a lunii, unde ar trebui să pună mâna pe cristalul eteric. Dar lansarea navetei prin programul lor spațial mai are nevoie de ceva: capturarea unei ființe ce poartă vibrația magică secretă, și anume pârșul argintiu tărcat ...

NR
7.3
2022Comedie90 min
Comedie, Dramă, Romanesti6.6Domestic

Domestic

O comedie discretă în care relațiile oamenilor din trei gospodării sunt puse serios la încercare de intruziunea unor animale în viețile acestora.

NR
6.6
2012Comedie82 min
Dramă, Romanesti7.9Detasamentul Orb

Detasamentul Orb

“Detașamentul orb” spune povestea lui Matei, un tânăr de 23 de ani care își petrece timpul dormind sau lenevind. Opac la tot ce se întâmplă în jurul său, Matei nu are niciun țel în viață. Trăiește cu mama lui, care încearcă cu disperare să-l convingă să-și găsească de lucru. Într-o dup-amiază, după ce vine de la lucru și își găsește fiul dormind, femeia are o criză nervoasă și începe să țipe la el, însă Matei iese din cameră fără s-o bage în seamă.

NR
7.9
2014Dramă25 min
Comedie, Dramă, Romanesti7.5Scurtcircuit (2017)

Scurtcircuit (2017)

Melania, o elevă de 15 ani, rămâne insarcinata cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie. Prin intermediul unui funcţionar abil găsesc "cadrul legal" pentru vânzarea bebeluşului către o familie de români stabiliţi în străinătate. La doar o zi după naşterea prematură a Melaniei, salonul de terapie intensivă unde fusese trimis bebeluşul este mistuit de flăcări. Bazat pe fapte reale

NR
7.5
2018Comedie109 min
Comedie, Romanesti, Romantic7Poveste de dragoste

Poveste de dragoste

Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

NR
7
2015Comedie107 min
Comedie, Romanesti6.1O lună în Thailanda

O lună în Thailanda

De Revelion, în București, un tânăr la vreo douăzeci de ani își părăsește iubita și își petrece seara încercând să se convingă că fosta este dragostea lui adevărată.

NR
6.1
2012Comedie83 min
Dramă, Romanesti5.8Dublu (2016)

Dublu (2016)

DUBLU” spune povestea lui George, un arhitect aproape de succes cu o relație aproape eșuată și o viață aproape sufocantă. Când viața e un continuu deadline devii prizonierul propriei existențe.

NR
5.8
2016Dramă100 min
Romanesti, Thriller6.2Urma (2019)

Urma (2019)

Anton, un pianist celebru, este dat dispărut. Poliţistul care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana, dincolo de limitele iubirii fraterne.

NR
6.2
2020Filme online105 min
Dramă, Istoric, Romanesti7.1Tortured for Christ

Tortured for Christ

Filmul “Torturat pentru Hristos”, regizat de John Grooters, relatează povestea pastorului de origine română Richard Wurmbrand, care a fost persecutat de Regimul Comunist pentru credința sa.

PG-13
7.1
2018Dramă77 min
Dramă, Romanesti7.6Umilinta (2011)

Umilinta (2011)

Personajul principal, Dumitru, a avut cândva o viață normală. A fost medic veterinar, însă un accident absurd îi demolează întreaga existență. Pornind de la o dramă individuală, filmul evocă spectacolul zguduitor al unei lumi care nu mai are nici un reper, îndepărtate total de orice fărâmă de umanitate. Acțiunea este plasată în anul 2005, anul marilor inundații, și se petrece într-un sat cu un aspect sumbru, potopit de noroaie, mocirlă și de o ploaie ca de sfârșit de lume.

NR
7.6
2011Dramă86 min
Dramă, Romanesti, Romantic7.1După dealuri (2012)

După dealuri (2012)

„După dealuri” spune povestea a două fete care au crescut împreună şi care se reîntâlnesc după câţiva ani de despărţire. Alina (Cristina Flutur) se întoarce din Germania să o ia cu ea pe Voichiţa (Cosmina Stratan), prietena ei din copilărie de care se simte încă foarte ataşată. Voichiţa şi-a găsit însă calea în credinţă, iar maicile printre care trăieşte la mănăstire ţin locul familiei pe care nu a avut-o niciodată.

NR
7.1
2012Dramă150 min
Romanesti, Romantic5.7Ultimul zburător

Ultimul zburător

O legendă românească clasică, alta decât mitul lui Dracula, cunoscut în toată lumea, adusă într-o poveste de dragoste modernă și fantastică.

NR
5.7
2014Fantezie111 min
Comedie, Dramă, Romanesti4.8Fara Prelungiri (2022)

Fara Prelungiri (2022)

Violeta este directoarea unui azil de batrani. Face o intelegere cu un consilier de la primarie si pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeana. Se foloseste de locatarii azilului pentru diverse activitati culturale. Primaria o sustine, e an electoral. Fara sa stie de intregul complot, Dinu, un antrenor de fotbal rezident la azil se implica. Isi face o echipa de fotbal cu alti locatari: un turnator la Securitate, un parvenit al tranzitiei, un sudor, un fost ...

NR
4.8
2022Comedie100 min