Romania SMART TV | Televiziune Romaneasca pe Smart Tv

Canale Romanesti prin Internet

Romania SMART TVPrograme romanesti pe Smart Tv, abonament cu peste 250 de canale online romanesti direct pe televizor fara antena doar prin internet in Spania si oriunde in lume la cele mai bune preturi.

Romania SMART TV

Aplicatii disponibile pe SMART TV

Pentru a putea instala serviciul de televiziune romaneasca pe Smart Tv avem nevoie de o aplicatie. Orice televizor Smart foloseste un sistem operativ fie al lui propiu fie unul dintre cele cunoscute (android, ios, linux, etc). In functie de sistemul operativ al fiecarui televizor putem descarca si instala anumite aplicatii care pot varia de la un model de televizor la altul. Cele mai folosite aplicatii sunt urmatoarele: SMART IPTV, NET IPTV, SET IPTV, HOME IPTV, ROYAL IPTV (disponibile pt. Samsung, LG, Sony), sau GSE SMART IPTV (pentru IOS), IPTV EXTREME, XCIPTV PLAYER (pentru Android), SS IPTV (pt unele modele). Pentru a vedea ce aplicatii sunt disponibile pe televizorul fiecaruia trebuie intrat la aplicatii la APPS sau GOOGLE PLAY (pentru android) si descarcati una din aplicatii. Ca sa puteti descarca si instala aplicatii o sa trebuiasca sa va inregistrati si sa va logati in APPS. In android trebuie sa va inregistrati cu un email (Gmail). Daca nu aveti Gmail va puteti face un cont AICI. Mai jos avem afisate poze cu toate aplicatiile pe care le puteti cauta si instala in SMART TV.

Odata instalata aplicatia intrati in ea, iar pe ecran va aparea un cod denumit MAC care este necesar pentru a va putea activa televiziunea. Faceti o poza la codul care apare pe ecranul televizorului si ne trimiteti pe Whatsapp sau Telegram, impreuna cu numele dumneavoastra complet pentru a va putea activa televiziunea prin internet. Inainte de a ne trimite datele asigurati-va ca aveti o conexiune stabila la internet de preferabil conexiune prin cablu LAN. Daca insa sunteti nevoit sa folositi conexiune WiFi procurati ca distanta dintre Router si Televizor sa fie cat mai mica pentru a fi siguri ca exista o buna conexiune.

Pentru detalii cu privire la abonamente si a putea contacta cu noi pe whatsap sau telegram mergeti inapoi pe pagina principala >>> TELEVIZIUNE PRIN INTERNET ROMANIA < < < click pe link.